Media Bohemia převzala síť e-shopů SAM73

pondělí, 10. října 2016, 15:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

E-shop UrbanStore.cz získává skrze své majitele kontrolu nad sítí prodejen SAM73. Společnost MMS Digital, která zastřešuje on-line projekty skupiny Media Bohemia Daniela Sedláčka, převzala spolu s Prague store CZ Miroslava Koláře síť prodejen a e-shop s původní českou módou a doplňky SAM73. UrbanStore.cz tak získává přístup do sítě více než 80 kamenných prodejen SAM73, které využije jako výdejní místa.

Značka SAM73 působí na trhu od roku 2004. V 80 prodejnách po celé ČR nabízí oblečení pro sport a volný čas od českých návrhářů.

"Převzetím SAM73 jsme vedle samotné sítě prodejen a značky, do které budeme dále investovat, získali zázemí pro e-shop UrbanStore.cz. Toto spojení může být pro obě značky prospěšné a čekáme, že budou vedle sebe silně růst, " uvedl předseda představenstva Media Bohemia Daniel Sedláček.

SAM73

 

SAM73 v loňském roce realizoval obrat přes 250 milionů Kč. Projekt UrbanStore.cz vykazuje od počátku trvalý růst tržeb. Noví majitelé očekávají v příštím roce souhrnné tržby UrbanStore.cz a SAM73 přes 600 milionů Kč.

-mav-