Mladá fronta dodá magazíny pro OC Šantovka a Šestka

středa, 26. října 2016, 09:30 Aktuality, Tisk MediaGuru

Divize Klientské tituly vydavatelství Mladá fronta vytváří nové zákaznické magazíny určené pro návštěvníky a klienty obchodního centra Galerie Šantovka Olomouc a obchodního centra Šestka v Praze. Magazíny Šantovka a Moje Šestka pro obě obchodní centra připravila divize in-house. „Cílovou skupinou jsou muži a ženy všech věkových kategoriích sledující novinky v nabídce jednotlivých obchodů a služeb a zajímající se o výhodné nákupy pod jednou střechou,“ uvedla Božena Hlaváčová, ředitelka divize Klientské tituly. 

Divize MF

Zákaznický magazín Šantovka a Moje Šestka vyjdou dvakrát ročně v tištěné i elektronické podobě v rozsahu 54, resp. 58 stran. Tištěný náklad představuje 160 tisíc, resp. 15 tisíc výtisků. Distribuovat se budou zákazníkům prostřednictvím distribučních stojanů v obchodních centrech.

Distribuce magazínu Šantovka probíhá také do všech schránek v Olomouci a okolí, dále na vybraných linkách vlakových spojů LEO Express. Magazín Šestka se distribuuje také všem zájemcům o zasílání poštou, což je nyní 4 500 adres.

Magazíny jsou dostupné rovněž na vlastních webových stránkách, Šestka je také k dispozici ke stáhnutí i na AppStore a Google Play.

Divize Klientských titulů vydavatelství Mladá fronta působí na trhu od roku 2005.

-mav-