Na EUBEA bodují JAD Productions a Fox Hunter

středa, 19. října 2016, 06:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

Z mezinárodního festival EUBEA, oceňující nejlepší eventové počiny roku, si české agentury přivezly celkem čtyři ocenění. Bodovaly agentury JAD Productions a Fox Hunter.

Kreativní agentura JAD Productions získala celkem tři ocenění za svou kampaň adidas NMD. Za ní byla oceněna první cenou v kategorii Channel Strategy, dále druhým místem v kategorii B2C event a třetím místem v kategorii Product/Service Launch.

Agentura Fox Hunter získala nejvyšší ocenění v kategorii Roadshow za kampaň Tullamore D.E.W. Bus tour 2016.

Slavnostní vyhlášení cen EUBEA proběhlo 14. října v Petrohradě a předcházelo mu poslední soutěžní kolo, které zahrnovalo osobní prezentaci projektů před třicetičlennou mezinárodní odbornou porotou. Porota složená ze zástupců korporátních klientů s mezinárodní odpovědností a evropských národních eventových asociací brala při posuzování v úvahu čtyři hlavní kritéria: kreativitu a inovaci (s váhou 40%), exekuci (30%), efektivitu (20%) a channel strategy (10%). V porovnání s loňským rokem jsem osobně zaznamenala větší důraz na efektivitu, kdy agentury častěji prezentovaly výsledky kvantitativních i kvalitativních metrik, a na channel strategy, vysvětluje porotkyně Andrea Faflíková, the LEGO Group.

Přehled všech výsledků můžete nalézt zde.

-stk-