Rencar: Kampaň proti nám vede konkurence

čtvrtek, 20. října 2016, 07:36 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Společnost Rencar uvedla, že odmítá diskreditační kampaň, kterou podle jejího názoru vede Sdružení provozovatelů venkovní reklamy (SPVR), které označuje za propojené s konkurenčním BigBoardem. Cílem této kampaně má být podle Rencaru údajně převzetí obchodních aktivit společnosti Rencar právě skupinou BigBoard.

„Zároveň vznášíme otázku, kdo inzerci diskreditující společnost Rencar v denících Lidové noviny a Metro financoval s ohledem na skutečnost, že členské příspěvky SPVR činí pouze cca 260 tis. ročně. Stejně tak je otázkou, kdo výzvu uveřejněnou prostřednictvím inzerce podepsal, protože uvedený podpis pana Pavlase se výrazně liší od jeho standardního podpisu na všech oficiálních dokumentech,“ uvedl Pavel Slabý, generální ředitel Rencar.

Rencar znovu zopakovala, že Smlouva uzavřená s Dopravním podnikem hl. m. Prahy (DPP) o zajišťování reklamních ploch je platná a ze strany DPP ji považuje za nevypověditelnou. Do dnešního dne od DPP údajně neobdržela oficiální jednostranně vypovězení smlouvy. Dodala, že je připravena podniknout jakékoli právní kroky k ochraně svých obchodních ztrát a nerealizovaných investic vyplývající z této smlouvy.

-mav-