Taneční Dance rádio rozšířilo vysílání do Brna

pondělí, 03. října 2016, 07:01 Aktuality, Rádio MediaGuru

Hudebně-taneční Dance rádio společnosti Lagardere Active ČR rozšířilo od soboty 1. října svůj zásah. Ostré vysílání uvedlo v Brně, a to na frekvenci 102,4 MHz. Nový vysílač přináší Dance rádiu pokrytí přibližně 3,4 % české populace, což představuje více než 350 tisíc obyvatel z oblasti Brno-střed. Prodej komerčních produktů na Dance rádiu zajišťuje v této oblasti regionální zastoupení společnosti Radiohouse.

„Dance rádio jsme v Brně odstartovali v testovacím módu již v loňském roce a jsem velmi rád, že po řadě komplikací nyní můžeme spustit ostrou verzi vysílání. Dance rádio pro mě představuje mladou dynamickou a progresivní značku, která má v sobě obrovský potenciál s ohledem na své programové zaměření,“ řekl Michel Fleischmann, prezident společnosti Lagardere Active ČR.

Dance

Praze lze Dance radio naladit na frekvencích 89,0 a 102,9 FM. Denní poslechovost Dance rádia je podle posledních výsledků měření Radio projektu 8 tisíc, týdenní poslechovost pak dosahuje 15 tisíc. Dance rádio je také možné poslouchat na webu www.danceradio.cz nebo prostřednictvím mobilních aplikací.

-mav-