E2: Po letech se vrací na vizuály Mareš s Hezuckým

úterý, 01. listopadu 2016, 07:23 Aktuality, Rádio, Reklama MediaGuru

Evropa 2 (E2), nejposlouchanější rádio pro mladé, spouští novou kampaň, tentokrát pro Ranní show. Po sérii imageově laděných kampaní přichází s vizuály propagujícími konkrétní vysílací čas – Ranní show a  moderátorskou dvojici – Leoše Mareše a Patrika Hezuckého. Na vizuálech se objevují po osmi letech. Kampaň využívá především OOH nosiče, printové tituly a vlastní selfpromotion kanály.

„Po období spíše obecné komunikace, která měla za cíl jen udržet značku Evropa 2 v top of mind, nastal nyní čas na propagaci konkrétního vysílacího času. Styl i forma kampaně se vracejí zpět k tomu, co tradičně Evropě 2 fungovalo - humor, nadhled, nadsázka a ironie,“ uvedla Lenka Maureryová, ředitelka Evropy 2.

Mares+Hez_Guru_kampan_BigB_1ku10_nahled

Do přípravy reklamní kampaně se vedle obou moderátorů a Pavla Renčína, ředitele marketingové komunikace, zapojil i reklamní tvůrce Vilém Rubeš. 

Kampaň se objeví na billboardových a bigboardových plochách po celé republice. Využije i formátu B1 plakátů na středních školách a podpořena bude rovněž v printových titulech vydavatelství Czech News Center, Burda a Astrosat Media.

-mav-