Expres FM vypsalo veřejný konkurz na moderátory

pondělí, 28. listopadu 2016, 16:32 Aktuality, Rádio MediaGuru

Pražské hudební rádio Expres FM vypsalo konkurz pro svůj moderátorský týmu Přihlásit se může kdokoliv, jednotlivec nebo dvojice.

„V průběhu příštího roku chceme rozšířit náš tým o výrazné moderátory. Naše rádio je originální a své, rozhodli jsme se, že i u výběru nových lidí půjdeme netradiční cestou. Věřím, že najdeme zajímavé hlasy a nové moderátorské ikony Expres FM, které si s naším rádiem dobře sednou a obohatí náš pestrý moderátorský základ, který na Expres FM máme,“ říká programový ředitel Expres FM Filip Žemlička.

konkurz-expres-fm

Konkurz probíhá online prostřednictvím webové stránky konkurz.expresfm.cz. Pro zapojení stačí vyplnit formulář a natočit minutové video či hlasový záznam. V něm má uchazeč za úkol uvést předem určenou píseň, říct něco o sobě a zaujmout svým prvním moderátorským vstupem na volné téma. Jediným povinným bodem je uvedení konkrétně dané skladby, a to Everything Spelled Wrong od dvojice Lazer Viking & Sabrehart.

Expres FM je soukromá rozhlasová stanice, která na frekvenci 90,3 FM vysílá už od roku 2002. Svou hudební dramaturgií se zaměřuje na současnou kvalitní muziku v rozpětí od indie rocku přes elektro pop a hip-hop až po elektronické žánry jako house. Identitu rádia už několik let vytváří Filip Žemlička spolu s hudebním ředitelem Radkem Burešem. Provozovatelem Expres FM i jeho sesterské stanice Classic Praha je společnost Voice of Prague. Jako výkonný ředitel obou stanic dlouhodobě působí Pierre Beneš.

-stk-