Httpool nabízí kreativní řešení pro službu Spotify

úterý, 22. listopadu 2016, 06:53 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Společnost Httpool, partner digitální streamové služby Spotify, rozšíří možnosti reklamního prostoru pro významné zadavatele prostřednictvím API produktů. K dispozici bude od 1. prosince 2016.

Propojením hudebních playlistů ve službě Spotify a přístupu k datům v katalogu s více než 30 miliony skladeb mají získat zadavatelé možnost efektivněji provázat značky s fanoušky, a to přes jejich oblíbené hudební hvězdy. Součástí řešení je i analytická podpora v reálném čase.

„Všechny produkty jsou integrované do Spotify ve formě Ad Page, mohou ale zároveň fungovat jako samostatné microsite,” říká Radek Vašíček, country manager Httpool Česká republika. „Čím dál častěji se setkáváme se zájmem inzerentů o výraznější využití Spotify jako marketingového nástroje nejen formou klasických reklamních formátů,“ dodal.

Spotify

Nabízené produkty

Unlock Playlist

Uživateli umožní přístup k brandovanému playlistu po zhlédnutí videa.

Collaborative Playlist

Uživatel je vyzván k přidání své oblíbené skladby do playlistu. Zatímco se soubor přidává do playlistu, zobrazí se video, po jehož přehrání dostává přístup k brandovanému playlistu, který již zahrnuje jeho doporučenou skladbu.

Playlist Selector

Uživateli je předložena nabídka výběru ze 4 brandovaných playlistů. Následně se zobrazí video, po jehož přehrání dostává přístup k vybranému playlistu s možností opakovaného výběru.

Playlist Enhancer

Uživatel se propojí se svým účtem na Spotify a vybere si jeden ze svých playlistů k rozšíření. Zatímco se připravuje jeho rozšířený playlist, zobrazí se video. Uživatel si následně může prohlédnout svůj playlist rozšířený o nové, žánrově blízké písničky a sdílet jej dále na sociálních sítích.

-mav-