Moravia zacílila na internet s novinkou Herold

čtvrtek, 24. listopadu 2016, 10:18 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tradiční mlékárenská značka Moravia letos poprvé ve své historii zacílila svoji reklamní kampaň na uživatele internetu. Tam představila a uvedla na trh novinku, sýr Herold.  Komunikován je s novým claimem ,,Chlouba českých sýrařů“. Strategii, kreativní zpracování i produkci zajišťovala agentura Brandwise, specializující se na emoční marketing a komunikaci.

Cílem kampaně bylo oslovit spotřebitele a přimět je k vyzkoušení produktu. Vzhledem k omezenému rozpočtu na kampaň byly pro komunikaci zvoleny pouze internetové tituly, sociální sítě a PR.

Kampaň byla vystavěna na šesti různých příbězích spotřebitelů, kteří při výběru v obchodu zdůvodňovali, proč si vybrali sýr Herold.

Kampaň byla propojena i se spotřebitelskou soutěží. Hlavní cenou je osobní automobil, hraje se také o dalších 120 ceně. Soutěž byla komunikována 5vteřinovým tagem na konci každého videa. Ke každé verzi videa s tagem byl rovněž připraven banner, zaměřený na soutěž.

Během kampaně se klient rozhodl pro sponzoring Barclay´s ATP Master Final, vysílaný na TV Nova a jako propagovaný produkt sýr Herold. Proto byl připraven sponzorský odkaz, zapadající do komunikační kampaně.

-mav-