Prima spustila na HbbTV aplikaci Prima letáky

úterý, 22. listopadu 2016, 11:18 Aktuality, TV MediaGuru

FTV Prima v rámci platformy HbbTV vyvinula novou aplikaci Prima letáky. Aplikace umožňuje divákům vstoupit prostřednictvím červeného tlačítka do aktuálních zvýhodněných nabídek prodejců. Aplikace byla vyvinuta ve spolupráci s firmou Kinet, která technicky propojila internetové a HbbTV prostředí.

Nová aplikace umožňuje klientům přístup do webového rozhraní, kde je možné vkládat aktuální letáky a následně je publikovat do HbbTV rozhraní. Každý klient může v aktuální chvíli zobrazovat divákům více letáků a řadit je podle platnosti. Již neplatné letáky jsou i nadále archivovány.

hbbtv_kampan-vizual_letaky_final

„Na testovacích kampaních, které jsme realizovali ještě před spuštěním samotné aplikace, jsme si ověřili, že o prohlížení letáků mají uživatelé zájem. Průměrně si návštěvník za jednu návštěvu aplikace prostuduje 20 stránek letáku, celkový strávený čas v aplikaci je přibližně 2 minuty,“ uvádí Petr Hatlapatka, vedoucí online prodeje obchodního zastupitelství FTV Prima Media Club.

Klient může do svého letáku lákat návštěvníky i dalšími mediálními kampaněmi na HbbTV. „Klient na začátku uhradí Media Clubu jednorázový poplatek 25 000 Kč za vytvoření HbbTV aplikace a přístupu. Následně již platí pouze měsíční poplatek ve výši 15 000 Kč, který zahrnuje až 4 výměny letáku,“ dodává Hatlapatka.

-mav-