Zoot v kampani nabízí „něco“ k Vánocům

úterý, 08. listopadu 2016, 07:58 Aktuality, Reklama MediaGuru

V polovině října odstartoval online obchod s módou Zoot kampaň, v níž nabízí „něco“ k Vánocům. Poprvé v historii byla kampaň připravena ve spolupráci s kreativní agenturou. „Dosud vznikaly všechny kampaně Zootu interně, ale rapidním růstem jsme hledali nový pohled z venku a dlouhodobého partnera k definici značky. 2Fresh přinesli nejenom vítězný nápad, ale i přístup skrze human-centered design, který je nám velmi blízký," vysvětluje Pavlína Louženská, marketingová ředitelka Zootu. 

Kampaň „Zoot. Něco k Vánocům“ vznikla na základě uživatelského průzkumu, kdy nejčastější odpověď na dotaz „Co chcete k Vánocům?“ začínala slovem „něco“, například „něco na sebe, něco praktického, něco na zahřátí“.

Kampaň je dvoufázová. První fáze, jež běžela od 17. října do konce měsíce, nepoužívala ještě vánoční motivy. Zahrnovala rádiové spoty a televizní sponzorské vzkazy v rámci televizních skupin Prima, Nova a na TV Óčko. Rádiové spoty cílené na Prahu a Brno, běžely Na Evropě 2, Frekvenci 1 a Rádiu Krokodýl.

Druhá fáze, jež už akcentuje vánoční tematiku s nabídkou 300 značek a 300 tisíc kousků skladem, odstartovala začátkem listopadu třemi televizními příběhy, které ZOOT natočil s mladým režisérem Adamem Vopičkou.

-stk-