Bubbleology se nově spojuje s Davidem Gránským

čtvrtek, 22. prosince 2016, 18:21 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka Bubbleology, jež poslední dobou bojuje o svou dobrou image, zahájila spolupráci s hercem Davidem Gránským. Nově se v nabídce objeví speciální nápoj GranD Tea ze zeleného jasmínového čaje, kumquatu, kiwi a pomerančové kůry. Bubbleology tak navazuje na další speciální edici s názvem Missology, kterou vytvořily poslední tři vítězky České Miss Jitka Nováčková, Andrea Bezděková a Nikol Švantnerová.

davidgransky_bubbleology-2
David Gránský se stal novou tváří značky Bubbleology.

Speciální edice spojené se známými osobnostmi jsou jedním z kroků, které mají vést k postupnému přechodu na suroviny s přírodními barvivy. Právě za používání umělých barviv, které odhalil ve svém pořadu A dost! Jan Tuna, totiž značka sklidila nemalou kritiku. Ze stejného důvodu s ní spolupráci rozvázala například populární youtuberka Teri Blitzen. 

„Samozřejmě o kauze Bubbleology vím, ale také vím, že značka si z ní vzala ponaučení a postupně přechází na nápoje bez azobarviv,“ vysvětlil David Gránský. Postupný přechod na přírodní barviva je cílem pro Bubbleology na rok 2017. „Chceme zákazníkům v průběhu roku nabídnout všechny varianty našich čajů bez azobarviv. V tuto chvíli stále ještě některé ingredience azobarviva obsahují. Bubble tea je variabilní nápoj, jehož složení či výsledný obsah cukru si vybírá sám zákazník. Snažíme se proto přehledně zveřejňovat složení jednotlivých surovin, produktových listů a výživových hodnot na webových stránkách i našich čajových barech, kde s výběrem poradí proškolení prodejci. Komunikujeme také veškeré novinky fanouškům na sociálních sítí a přes média,“ vysvětlil country manažer značky Bubbleology Jaroslav Švadlenka.

-stk-