Konference Zákazník 2030 se koná 23. února

středa, 21. prosince 2016, 08:07 Aktuality, Marketing MediaGuru

„Svět se mění. Měníme se s ním my a mění se s ním i naši zákazníci.“ Takové je motto nové konference Zákazník 2030, která se zaměří právě na budoucnost vztahu se zákazníky v době, kdy nás sice digitalizace sbližuje, kdy se ale také zdá, že svým zákazníkům firmy přestávají rozumět. První ročník, který organizuje poradenská společnost Positive s komunikační agenturou Dark Side, se bude konat 23. února v budově OKSystem Praze.

„Chceme přijít na to, co a jak formuje naše vztahy se zákazníky a co vlastně zákazníci chtějí. Jací jsou zákazníci tzv. generací Y a Z, jak s klienty navázat skutečné partnerství a nebýt jenom v pozici poslušného otroka jejich požadavků. A v neposlední řadě i na to, jak jim neposkytovat jen standardní službu, ale skutečný zákaznický zážitek,“ vysvětluje Lada Haisová, ředitelka poradenské společnosti Positive.

Mezi řečníky se na konferenci objeví třeba spolumajitel e-shopu s módou ZOOT.cz Ladislav Trpák, který ukáže, jak dělat zákazníkům radost prostřednictvím prodeje de facto „obyčejných“ věcí. Petra Průšová, managing director Kantar, se podívá na možnosti interakce zákazníka se značkou v následujícím desetiletí a Karel Duchek, executive director agentury Wunderman, poradí, jak na komunikaci se zákazníkem, aby vás skutečně poslouchal. Mezi dalšími hosty se objeví certifikovaná sexuální asistentka pro handicapované Vladana Augstenová, odbornice na kontaktní centra z mezinárodní skupiny BlueLink Simona Benešová nebo třeba nová hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová. Čestným hostem konference je lékař a zakladatel dětské onkologie v Československu prof. Josef Koutecký.

Registrace byla spuštěna. Do 13. ledna je možné zakoupit vstupenky se slevou. Více informací o konferenci naleznete zde.

-stk-