Na ČT se po dvou letech vrátí Manéž Bolka Polívky

čtvrtek, 22. prosince 2016, 08:04 Aktuality, TV MediaGuru

Na televizní obrazovky se po dvou letech vrátí Manéž Bolka Polívky. Česká televize (ČT) natočí 54. díl pořadu 13. a 14. ledna tradičně ve Sportovní hale Vodova v Brně. "Bandu šašků počmáraných" v roli hostů rozšíří herečka, blogerka a vítězka Star Dance 2015 Marie Doležalová, poprocková skupina Chinaski, herec a bavič Michal Suchánek, artista Moskevského státního cirkusu Vladimir Georgijevskij a herec a komik Pavol Seriš.

Datum uvedení pořadu ČT nesdělila. Zatím poslední díl Manéže Bolka Polívky uvedli v červnu 2014. Od té doby měli diváci možnost zhlédnout Manéž naživo v rámci turné po českých a slovenských městech.

Halovému turné přicházela situace, kdy ČT novou Manéž Bolka Polívky nenatáčela a protagonista si stěžoval, že nezná důvod. ČT ale tvrdila, že o 54. díl zájem má, avšak neobdržela námět, o který žádala už loni v červenci.

Manéž připravuje brněnské studio ČT ve spolupráci s Divadlem Bolka Polívky, ve kterém populární herec a mim uvádí svá autorská představení. Na obrazovkách televize se objevila poprvé v roce 1987. Jedněmi z prvních hostů byli například Milan Lasica, Hana Hegerová, Petr Nárožný nebo Miroslav Horníček.

-čtk-