Sazka s CNC spouští novou herní platformu Fantasy

středa, 21. prosince 2016, 12:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Sazka spouští ve spolupráci s mediálním donem Czech News Center (CNC), který provozuje mimo jiné portál iSport.cz, novou, zábavnou herní platformu Sazka Fantasy. Zde si mohou zájemci zdarma vyzkoušet, jaké to je stát se trenérem a sestavit si svůj vlastní sportovní tým. Na základě reálných výkonů hráčů mohou díky svému týmu získávat nejen body, ale i věcné ceny.

„Našim dlouhodobým cílem je posunout vnímání Sazky u našich zákazníků z čistě loterní firmy na firmu zábavní. A právě spuštění Sazka Fantasy je prvním krokem. Jsme rádi, že své síly můžeme spojit s největší již existující komunitou fanoušků v České republice díky iSport.cz. Naší společnou ambicí je tuto komunitu udržet a nadále budovat,“ říká Robert Chvátal, generální ředitel Sazky.

„Se sportovními fantasy hrami má sportovní portál iSport.cz v rámci České republiky zdaleka největší zkušenosti. I proto jsme kvitovali tuto nabídku ke spolupráci,“ vysvětluje šéfredaktor deníku Sport a webu iSport.cz, Lukáš Tomek. 

Na platformě  je v tuto chvíli možnost zahrát si denně zápasy hokejové NHL, nabídka sportů a funkcionalit se ale bude průběžně rozšiřovat. „Během příštího roku plánujeme přidat i fotbalové zápasy, a to jak tuzemské ligy, tak i Champions League a Premier League. Rádi bychom dali fanouškům možnost si zahrát i tuzemskou hokejovou extraligu nebo Mistrovství světa v hokeji,“ doplňuje Robert Chvátal.

-stk-