IPM vydává knihu o prezidentských kampaních

čtvrtek, 26. ledna 2017, 07:58 Aktuality, Marketing MediaGuru

Institut politického marketingu (IPM) vydává knihu Americké volby: nejdražší show světa, popisující z marketingového pohledu nejkontroverznější prezidentskou kampaň v dějinách USA.

Na téměř 500 stránkách odhaluje zákulisí největší marketingové kampaně světa – od strategií, přes záměrně nepadnoucí obleky Trumpa, až po dopady sextingového skandálu z okolí Clintonové. Dekonstruuje kampaně na jednotlivé součástky, které dává do kontextu aktuálních události i výchozích pozic jednotlivých kandidátů. „Kniha je modulární, není třeba ji číst postupně, a tak si v ní každý může rovnou najít tu část kampaně, která jej zajímá nejvíce. Od strategie kandidátů, popisu jednotlivých týmů, přes speechwriting, vystupování kandidátů v debatách až po digitální marketing, sociální sítě, roli médií a image kandidátů,”  komentuje editorka knihy Alžběta Králová, zakladatelka Institut politického marketingu.

americkevolby

Součástí knihy je také 12měsíční monitoring a popis událostí, které kampaně formovaly, měnily volební strategie a zachytily náladu americké společnosti.

K dispozici je kniha nyní v digitální verzi ke stažení zdarma na stránkách www.nejdrazsishowsveta.cz.  

-stk-