Nova od pondělí startuje dva nové formáty pro jaro 2017

pátek, 13. ledna 2017, 11:15 TV MediaGuru

Od začátku příštího týdne uvede TV Nova dva nové pořady jarního schématu letošního roku.

Od pondělí 16. ledna 2017 začne televize Nova vysílat dva nové formáty, které připravila pro letošní jarní programové schéma. Jako první se od 20:20 představí nový detektivní seriál Specialisté. Vysílat se bude jednou týdně v pondělí. Tým vyšetřovatelů na čele s Davidem Prachařem, Zuzanou Kajnarovou, Jakubem Štáfkem a Markem Adamczykem má v každém díle řešit kriminální případy.

Seriál Specialisté, foto: TV Nova
Seriál Specialisté, foto: TV Nova

Na nový seriál naváže premiérové uvedení dobrodružné reality show Survivor s českými tvářemi. Pořad, který je v Česku uváděn pod názvem Robinsonův ostrov, je zařazen do druhého prime-timového okna od 21:15. Vysílat se bude dvakrát týdně – vždy v pondělí a ve středu. Soutěžící jsou rozděleni do dvou oddílů, které mezi sebou bojují o přežití.

Obě novinky TV Nova budou ale čelit těžké konkurenci. Seriál Specialisté půjde proti novému seriálu ČT Svět pod hlavou a Robinsonův ostrov se částečně střetne s komediálním seriálem Trpaslík. Do pondělního večerního vysílání také podstatně promlouvá TV Prima se svým seriálem Ohnivý kuře, který je v současnosti jejím nejsledovanějším pořadem.

Jarní vysílání TV Nova tak dostane od pondělí 16. ledna jasnější podobu. Úterní a čtvrteční prime-time patří na Nově seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, jehož nové díly se do vysílání vrátily v tomto týdnu. Nova zároveň plánuje uvést novou řadu reality show Tvoje tvář má známý hlas. Mělo by se tak stát od konce února, Nova s pořadem pravděpodobně opět počítá na nedělní večery. Ve vysílání se má na jaře ale objevit také nová řada seriálu Policie Modrava. Její nasazení zatím není známé.

Souboj o televizního diváka pokračuje novinkami i o tomto víkendu. Prima v neděli uvede svůj nový detektivní seriál Temný kraj s Lukášem Vaculíkem, který půjde ve vysílání v podobném čase jako nový seriál České televize Bohéma o osudech českých filmových legend. Také ten se poprvé představí v neděli 15. ledna.

-mav-