T-Mobile mění komunikaci svého projektu Rozjezdy

úterý, 31. ledna 2017, 07:36 Aktuality, Reklama MediaGuru

T-Mobile přichází s novou komunikací pro svůj projekt Rozjezdy, podporující začínající podnikatele. Tváře vítězů z kampaně nyní zmizí a nahradí je trička, která na sobě jako stopy konkrétní profese nesou loga fiktivních firem a charakteristická ušpinění. To vše doplní claim „Začněte podnikat na vlastní triko“, který se bude mírně obměňovat v závislosti na fázi kampaně.

kampan-rozjezdy

„Podnikat na vlastní triko znamená být pánem svého času, živit se tím, co nás skutečně baví, nenechat se svazovat a jít vlastní cestou. Kampaň symbolizuje osobní odvahu těch, kteří se pustí do podnikání. Drobní podnikatelé jsou důležitou součástí ekonomiky i společnosti jako celku a je důležité povědět, že si jich vážíme a fandíme jim,“ říká k tomu Eva Karasová, manažerka společenské odpovědnosti T-Mobile.

Kampaň bude k vidění v outdooru, tisku a na internetu, využívat bude také vlastní kanály, YouTube, FB nebo POS na prodejnách. Nasazení i jednotlivé motivy budou uzpůsobeny jednotlivým čtyřem fázím projektu. Od konce ledna do poloviny března mohou začínající podnikatelé posílat své přihlášky do soutěže o nejlepší realizaci podnikatelského nápadu, v dubnu a květnu budou následovat regionální semináře a odborné konzultace na téma, jak budovat značku, sestavit business plán nebo realizovat kampaň na webu. Program vrcholí v červnu on-line hlasováním veřejnosti a poté čtvrtou fází vyhlášením celostátního vítěze poroty a veřejnosti.

Pod kreativou je podepsána agentura Made by Vaculik, web spravuje digitální agentura Proboston a mediální plánování i nákup médií má na starosti Mediacom. PR aktivity a správu facebookového profilu má na starost AC&C Public Relations, která ve spolupráci s týmem datových žurnalistů Samizdat připravuje mimo jiné analýzu o situaci podnikatelů v ČR.

-stk-