Bauer rozšiřuje portfolio křížovkářských titulů

pondělí, 20. února 2017, 14:10 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství Bauer Media rozšiřuje portfolio svých křížovkářských titulů. Po měsíčníku Chvilka pro luštění, dvouměsíčnících Chvilka pro relax, Chvilka pro luštění, Chvilka pro luštění Osmisměrky a Chvilka pro luštění Sudoku vstupuje na trh s novým křížovkářským čtrnáctideníkem – Rytmus života Křížovky.

Nový titul, vycházející pod značkou nejčtenějšího společenského týdeníku, chce v souladu se sloganem „Křížovky tepající životem“ zaujmout co nejširší luštitelskou obec. „Časopis přináší všechny druhy nejoblíbenějších křížovek: švédské, číselné i číselno-švédské, které doplňují sudoku a osmisměrky,“ říká publisherka titulu Markéta Vavřinová.

rytmuszivota

„Tajenky křížovek jsou součástí krátkých, svižných textů s atraktivními tématy, jakými jsou zákulisí českého a světového showbyznysu, významné ženy naší historie, módní trendy, wellness, užitečné rady, vynikající recepty a mnohá další,“ upřesňuje šéfredaktor časopisu Ondřej Pfeffer, který založil a více než patnáct let vedl redakci křížovkářského portfolia ve vydavatelství Burda.

První číslo časopisu Rytmus života Křížovky vyjde 21. února 2017, a to v tištěném nákladu 40 tisíc kusů. Rozsah je 32 stran, prodejní cena 16 Kč.

-stk-