Globus podpoří nabídku alternativních produktů

pátek, 10. února 2017, 13:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Globus podpoří kampaní svou nabídku alternativních produktů. Ve všech svých 15 hypermarketech nabízí několik stovek bio, bezlepkových výrobků, potravin se sníženým obsahem laktózy nebo cukru, raw stravy, ale také produktů pro vegetariány či vegany.

zdravysvet

Ve dvou hypermarketech – v Ostravě a Praze Čakovicích – byly postaveny i speciální shop in shopy „Zdravý svět“, kde lidé najdou ještě širší nabídku těchto potravin na jednom místě. Cílem je mít takový shop in shop v každém hypermarketu. „Chceme, aby zákazníci vnímali Globus jako místo, které se stará o kvalitu jejich života a jejich rodiny. Místo, kde naleznou vše, co ke svému zdravějšímu životnímu stylu potřebují,“ popisuje mluvčí hypermarketů Globus Pavla Hobíková. 

Od 9. února Globus upozorňuje na šíři tohoto sortimentu nejen v místě prodeje, ale i v outdooru, na svých internetových stránkách, Facebooku a prostřednictvím soutěže o nejlepší recept. Do ní řetězec zapojí veřejnost, foodblogery a v roli moderátora se objeví herec Lukáš Hejlík, který každý týden představí na Facebooku tři základní ingredience receptu.

Hlavní komunikační platformou pro soutěž bude speciální landing page www.globus.cz/soutez a Facebook, doprovázena podporou v printu i online. Za kreativní myšlenkou a provedením stojí online agentura 2Fresh.

Součástí klíčového motivu je podoba nového značení alternativních potravin, které má zákazníkovi pomoci v orientaci a usnadnit jejich výběr.

-stk-