O2 TV je v 1200 hospodách, štamgasty spojí se studiem

středa, 08. února 2017, 12:17 Aktuality, Marketing MediaGuru

O2 TV je se svou službou O2 TV Business dostupná dnes v 1200 hospodách a restauracích v České republice, kde se čepují piva společností Plzeňský Prazdroj či Pivovary Staropramen. Původní koncept Sportovního kina, který nabízí práva přenosu sportovního utkání pro veřejné vysílání, byl přejmenován na „O2 TV Sport živě zde“.

o2tv_sport_tv-branding-plate

„Během sportovních utkání stoupá průměrná návštěvnost lokálů s O2 TV Business a s ní i výtoč piva a tržeb – v průměru o 10 až 15 %,“ popisuje David Duroň. Mezi návštěvníky hospod jsou podle Duroně nejsledovanější víkendové zápasy české ePojisteni.cz ligy a úterní a středeční přenosy Ligy mistrů. 

Ve spolupráci s Plzeňským Prazdrojem je pro diváky O2 TV Sport připravena nová soutěž Liga hospod. „Díky zapojení do soutěže Liga hospod získají diváci v hospodách možnost vyhrát sud piva pro celý lokál. A to ihned po skončení přímého přenosu,“ popisuje Jan Šolta, trade marketingový manažer Plzeňského Prazdroje. K dosažení výhry postačí sledovat zápasy ePojisteni.cz ligy a Ligy mistrů a tipovat na jejich výsledek na www.ligahospod.cz. Vítězné hospody budou vyhlášeny přímo ve sportovním studiu.  Jarní část soutěže Liga hospod.cz poběží od 14. února a skončí 3. června 2017.

liga-hospod

O2 TV Business nabízí pro veřejné vysílání balíček 63 televizních kanálů a z toho 22 kanálů v HD rozlišení. Kromě stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal umožňuje vysílat dalších 11 sportovních, 11 tematických (hudební, dětské a společenské) a další volně šířené kanály. Kromě toho nabízí podnikům také marketingová řešení, napříkald v podobě SMS cílených kampaní.

-stk-