Petr Lešek se stal partnerem v agentuře Raul

pondělí, 06. února 2017, 09:46 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agentura Raul, která se specializuje na sportovní marketing a aktivace, mění vlastnickou strukturu. Novým partnerem se stal Petr Lešek, který agenturu z pozice managing directora vede od srpna roku 2014. Většinovým majitelem zůstává Marek Tesař, který v současné době zastává funkci marketingového ředitele Českého olympijského výboru.

„S Petrem Leškem spolupracujeme více než deset let. Po jeho návratu z Austrálie jsem byl velmi rád, že přijal moji nabídku a mohli jsme tak navázat na spolupráci z Ogilvy. Petrovi se v pozici výkonného ředitele vede velmi dobře, agentura každým rokem roste a tak je jeho vstup do agentury logickým vyústěním. Jsem si jistý, že společně dokážeme Raul posunout ještě dál,“ vysvětluje Marek Tesař.

Marek Tesař a Petr Lešek
Marek Tesař a Petr Lešek

Agentura Raul se dlouhodobě profiluje v oblasti sportu a komunikace, je marketingovým partnerem Jizerské 50, veslařských Primátorek, pořádá vlastní seriál běžeckých závodů Běhej lesy a zimních běhů na lyžích SkiTour. Zároveň se věnuje aktivacím sponzoringu – např. pro klienty ČEPS, Volkswagen a Generali. V loňském roce získala zlato v České ceně za PR a stříbro v soutěži Český direkt a promo.

-stk-