Vyhnánková spouští kurz sociálních médií

pondělí, 13. února 2017, 08:41 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

V pátek 31. března odstartuje v Praze první ročník Social Media Akademie pod vedením Elišky Vyhnánkové. Jednáctidenní kurz je připraven hlavně pro ty, kteří se ve své profesi sociálním sítím již věnují. Ať ve firmách nebo jako freelanceři. Akademie je tematicky pojata komplexně (strategie, kreativa, copywriting, placené kampaně, využití sociálních sítí v náboru, zákaznická péče, analytika, práce s fotografií, videm a další). Má nabídnout praktické příklady, které je možné využít v praxi. Vyhnánková si ke spolupráci přizvala celkem třináct odborníků.

Social Media Akademie poběží jedenáct pátků a je připravena pro maximálně 15 účastníků.

sma

“Již delší dobu řeším fakt, že sociální sítě jsou velmi mladý a rychle rostoucí obor, který trpí tradičními neduhy překotného rozvoje,” říká Eliška Vyhnánková. “Mám za sebou stovky seminářů a přednášek a cítím velkou propast mezi realitou a případovými studiemi, které potkáváme na internetu a v přednáškových sálech. Většina firem prostě a jednoduše neví, jak na sociální sítě. Buď jim přikládají příliš velkou důležitost, nebo je ignorují. Málokdo ví, jak do nich efektivně investovat či jak plnohodnotně využít všechny jejich možnosti. Sociálním sítím se věnují jen z důvodu, že se to dělat má. A to bych ráda změnila.”

V průběhu celého semestru budou studenti společně s vybraným mentorem z řad lektorů zpracovávat social media strategii pro svoji firmu. Tu budou v červnu také obhajovat. “Vytvářené strategie považuji za největší přidanou hodnotu celé Akademie,” dodává Vyhnánková.

Další informace najdete zde.

-mav-