Zahájí živě vysílané DVTV Forum s Filipem Horkým

pátek, 24. února 2017, 10:19 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Internetová televize DVTV spouští nový formát pravidelných rozhovorů vysílaných živě na Aktuálně.cz. Interaktivní pořad DVTV Forum, do kterého budou zapojeni také diváci, startuje v úterý 28. února  ve 20 hodin, kdy moderátor Filip Horký ve studiu přivítá šéfa TOP 09 a exministra financí Miroslava Kalouska. Do diskusního fóra bude možné pokládat otázky přes formulář umístěný na Aktuálně.cz  a během vysílání se budou využívat i dotazy ze sociálních sítí.

Filip Horky

„Pořad se bude věnovat různým aktuálním tématům, která budeme probírat s hostem. A chceme také zapojit naše diváky a využít silný potenciál sociálních sítí, kde máme 130 tisíc fanoušků na Facebooku  a 100 tisíc followerů na Twitteru,“ říká šéf projektu Jan Rozkošný.

Brzy mají následovat další nové pořady vysílané v rámci titulů mediálního domu Economia včetně živých přenosů přímo z terénu. Do týmu DVTV také přichází Emma Smetana, Filip Zajíček a redaktorka Newsweeku Kateřina Šantúrová.

Videa DVTV zaznamenala letos v lednu podle Economie rekordní sledovanost. Návštěvnost dosáhla 5,5 milionu unikátních uživatelů. Průměrná doba sledování jednoho videa byla jedenáct a půl minuty.

-mav-