Audi podporuje kampaní své modely Q

pondělí, 13. března 2017, 16:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Audi již od února podporuje svou modelovou řadu Q. V únoru začala s adaptovanou kampaní na nové Audi Q5, v březnu odstartovala ryze česká kampaň na všechny SUV modely Q od Audi.

Kampaň na  nové Audi Q5 představuje jednu z největších marketingových aktivit značky letošního roku. S claimem „Prožijte každý okamžik“, který doplňují další jako „Prožijte dobrodružství“ nebo „Prožijte energii města“, je k vidění v televizi, tisku, outdooru a na internetu.

V televizi byly od února nasazeny reklamní spoty a sponzorské vzkazy u MS v alpském lyžování ve Svatém Mořici a MS v akrobatickém lyžování a snowboardingu v Sierra Nevadě. Na národní kampaň navazuje regionální komunikace autorizovaných partnerů Audi a eventy.

Od března probíhá v tisku, outdooru a na internetu také ryze česká kampaň s claimem „Ve znamení pokroku a technologií“, jež má připomenout nabídku všech SUV modelů, včetně novinek Q2 a Q5 a modelu Audi SQ7.

audisuv

Kreativa vznikla in-house. O adaptaci a tvorbu české kampaně se postarala agentura Addict. O nákup a plánování médií se postarala agentura PHD.

-stk-