CS film upravuje grafiku včetně loga a znělek

pondělí, 20. března 2017, 10:49 Aktuality, TV MediaGuru

CS film, televize českých a slovenských filmů, promění v dubnu svoji grafiku. Faceliftem prošlo nejen její logo, ale i znělky a předěly. „Nová vizuální podoba naší televize vychází ze stylizovaného, lehce nostalgického prostředí filmového studia a je v určitých okamžicích podtržena barevným zásahem. Takto pojatá grafika odkazuje na to, o co se programová nabídka CS filmu opírá - na klasickou domácí tvorbu doplňovanou novými snímky,“ říká Leoš Pohl, zakladatel Československé filmové společnosti, provozovatele této televize.

03_brzy-uvidite-cs-film-0-00-02-12

Nová grafická podoba CS filmu, televize, která podle peoplemetrů ATO-Nielsen Admosphere, dosahuje denního zásahu více než 100 tisíc diváků, vznikla v ostravském televizním studiu Polar.

Studio Polar bude navíc od dubna CS film ze svého pracoviště i odbavovat. A to včetně dalších dvou placených televizních stanic patřících do Československé filmové společnosti: CS mini a Horor film. Zbývající televize skupiny ČSFS, volně šířená dokumentární TV Kinosvět, televize záhad a tajemství, má své technické zázemí ve studiu Polar již od doby svého vzniku.

Nové logo CS film

cs-film_nove-logo

Nová znělka stanice CS film

-mav-