Design & marketing letos na téma Omezení

středa, 22. března 2017, 06:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

Konference design & marketing, kterou v rámci Zlin Design Week organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, se bude letos týkat tématu Omezení.

konferencedesignmarketing

V úterý 25. dubna na ní vystoupí řečníci, kteří promluví o možných omezeních, ať už v pracovním procesu, při kreativní tvorbě, nebo v osobním životě. Jedním z nich bude David Wiechmann, který je v současnosti marketingovým manažerem a vedoucím týmu přes interiérový design ve švédské společnosti Kinnarps, navrhující pracovní prostory na míru. Své zkušenosti na konferenci předá také Pavol Minár, board member a brand storyteller ve firmě Zaraguza CZ, či Jakub Mařík, který stojí za platfomou BSNAP, kde v rámci agentury Bubble spolupracuje s influencery, youtubery i celebritami.

 Za designéry promluví Nizozemec Lex Pott, který se věnuje práci se surovými materiály, jako je dřevo či kov, a často je používá v kontrastu s lesklými plochami. Dále vystoupí návrhářská dvojice LaFormela a zástupci Studia Swine a Chybik+Kristof Architects & Urban Designers. 

Více informací o konferenci naleznete zde.

-stk-