Horizon od UPC zavádí 7denní zpětné zhlédnutí

středa, 08. března 2017, 10:10 Aktuality, TV MediaGuru

Společnost UPC zpřístupní sedmidenní zpětné zhlédnutí od 16. března všem zákazníkům své interaktivní televize Horizon. Nejdelší zpětné zhlédnutí v České republice, které mohou využívat zákazníci s HD Mediaboxem a se službou Horizon Go, má být od příštího týdne bezplatně dostupné i pro všechny klienty s HD DVR Mediaboxy, kterých je více než 40 000.

„Tímto počinem, který je výsledkem neustálých investicí Liberty Global, mateřské společnosti UPC, reagujeme na reálné potřeby zákazníků a pokračujeme ve snaze ještě více jim zpříjemnit a zjednodušit sledování televize,“ uvedl Martin Miller, generální ředitel UPC Česká a Slovenská republika.

upc-logo

Zpětné zhlédnutí je bezplatně dostupné na 48 televizních stanicích s nejvyšší sledovaností. V programovém průvodci je třeba vyhledat jakýkoliv zmeškaný pořad označený ikonou pro zpětné sledování a potvrzením spustit. V uplynulém období UPC stejně tak rozšířila nabídku mobilní televize Horizon Go na celkem 125 programů (z toho 60 v HD rozlišení). Zároveň pracuje na nabídce videotéky MyPrime, v níž si zákazníci mohou vybrat z více než 2 000 filmových a seriálových titulů. Uživatelé interaktivní televize Horizon mohou také využít streaming vysílání z mobilních zařízení do televizorů, kde je vysílání možné sdílet skrz zařízení Chromecast a Apple TV do kterékoliv televize s HDMI vstupem s dostupností libovolné Wi-Fi sítě.

-mav-