Konference TV Con letos o HbbTV či 4K

pondělí, 06. března 2017, 09:54 Aktuality, TV MediaGuru

Televizní technologie se stále mění a s nimi i televizní reklama. Co udělá s českým televizním trhem HbbTV? A jak se v Česku daří 4K videu? O tom i o dalších trendech televizního vysílání budou na letošní konferenci TVCON přednášet a diskutovat reklamní agentury, firmy vytvářející HbbTV aplikace i televizní společnosti. Konference se uskuteční 23. března na půdě pražského hotelu Grandior.

Na konferenci vystoupí například Steve Allison z Adobe, který promluví o tom, jak posílit zapojení spotřebitelů a monetizaci získáváním a využíváním znalostí o jejich chování.

tv-con-2017

Stefan Schneiders z Institut für Rundfunktechnik bude mluvit o HbbTV. Prozradí, jaké jsou trendy ve vývoji aplikací HbbTV v Evropě i jak si stojí HbbTV ve světě. Miloš Lokajíček ze Suitest představí nástroj, který může pomoci s automatizovaným end-to-end testováním aplikací pro chytré televize.

Petr Mazanec z Mautilus se podívá na HbbTV služby, jejich rentabilitu a interaktivní reklamy. Otázkami, co chce divák a jak pracovat s obsahem HbbTV, se zabývali přímo v České televizi ve spolupráci s uživateli ČT bodu. Co všechno zjistili, představí Denisa Kollárová.

V panelovce budou nad budoucností HbbTV diskutovat Petr Hatlapatka z FTV Prima, Josef Uher z CET 21, Marek Vacek ze Seznam.cz a Jan Zeman z České televize.

Profily řečníků i program konference si můžete prohlédnout na internetových stránkách.

-mav-