Nova 2 zahajuje denní pořad Soudy Kláry Slámové

pondělí, 06. března 2017, 07:05 Aktuality, TV MediaGuru

Stanice Nova 2 uvede poprvé podvečerní pořad Soudy Kláry Slámové. Právnička Klára Long Slámová se v něm objevuje v roli soudkyně celosvětové show, která staví na skutečných příbězích ze soudních síní. Nova 2 přinese první díl v pondělí 6. března od 17:05, vysílat se bude každý den v podvečer.

„Jsme rádi, že spolupráci na naší show přijala renomovaná česká advokátka Klára Long Slámová. Čímž se Soudy Kláry Slámové stávají v Česku jedinou show ze soudních síní s erudovanou personou v hlavní roli,“ uvedla programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

„Musím říct, že mě natáčení baví a v roli soudkyně se cítím opravdu dobře. Pochopitelně je to úplně jiná role, než jakou znám z pozice advokáta. Tam vždy straním svému klientovi, zato soudce musí být nestranný. V tomto ohledu se moje skutečná praxe s filmovou srovnat nedá. Natáčení nicméně beru jako zábavu a příjemné zpestření mé práce,“ přiblížila Klára Long Slámová.

Klára Lang Slámová, foto: TV Nova
Klára Long Slámová, foto: TV Nova

Klára Slámová je veřejnosti známá jako obhájkyně Jiřího Kajínka, zastupovala rodinu Moniky Kramné, byla advokátkou Václava Šrouba v kauze CzechTek 2005.

-mav-