Radek Vítek střídá Starého ve vedení PR.Konektor

úterý, 14. března 2017, 07:47 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Výkonný ředitel agentury PR.Konektor Radek Vítek se stal k 1. března v agentuře partnerem. V managementu agentury střídá Rostislava Starého, který se přesunul do sesterské agentury Konektor Social. Ta se věnuje obsahovému marketingu.

Radek Vítek, nový partner v agentuře PR.Konektor
Radek Vítek, nový partner v agentuře PR.Konektor

Změny ve vedení PR.Konektoru souvisí s projekty, které spolumajitelé agentury Jaroslav Duroň a Rostislav Starý rozjeli v loňském roce, kdy založili agenturu na influencer marketing The Hive a vývojářské studio Blue M. Odstoupení z vedení PR.Konektoru má Starému umožnit větší zapojení právě do rozvoje The Hive, Blue M a Konektoru Social.

Radek Vítek je v pozici partnera PR.Konektoru zodpovědný za vedení tří agenturních týmů a rozvoj klíčových zakázek. Jaroslav Duroň, majoritní vlastník agentury, má na starosti v rámci skupiny provoz, controlling (COO/CFO) a speciální rozvojové agenturní projekty, zároveň supervizuje slovenskou pobočku PR.Konektoru. Ta se aktuálně stala členem slovenské Asociace PR agentur.

Do PR.Konektoru přišel Radek Vítek v roce 2015 po osmi letech vedení Ogilvy PR. Celkem v oblasti public relations působí již 25 let, před Ogilvy PR vedl téměř 10 let GCI PRAHA (dnes H+K Strategies), českou pobočku mezinárodní PR sítě GCI Group. Profesní dráhu zahájil v roce 1992 v agentuře Pragma Communications, jedné z prvních PR agentur na českém trhu. V letošním roce byl opět zvolen do výkonné rady Asociace PR agentur.

-stk-