V Rencaru byla Policie, firma jí předala dokumenty

středa, 01. března 2017, 10:12 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Společnost Rencar Praha ve středu uvedla, že plně spolupracuje s Policií České republiky. Ta se dnes dostavila do sídla firmy, aby převzala doplňující dokumenty. Rencar jménem generálního ředitele Pavla Slabého už v lednu uvedla, že Policii potřebné dokumenty poskytne. Policie již z Rencaru odešla.

"Jedná se o zcela standardní a předpokládaný postup, kdy se Policie ČR dovyžádala další dokumenty. Už před rokem jsme jim poskytly součinnost a předali potřebné věci. Nyní se na nás obrátili s žádostí o doplňující informace, které jim společnost Rencar bez jakýchkoli problémů předala. Nejedná se o nic zásadního nebo skandálního,” uvedl mediální zástupce Rencaru Mirek Deneš. 

Šetření PČR má probíhat  na základě anonymního udání. Společnost Rencar uvedla, že poslední dva roky čelí cíleným útokům, jejichž cílem je poškození jejich obchodních zájmů a snížení hodnoty firmy.

Kriminální policie se nedávno začala zabývat smlouvami Pražského dopravního podniku se společností Rencar a euroAWK, které se týkají provozování reklamy v městské hromadné dopravě. Zda si Policie ČR vyžádala od Rencaru smlouvy právě v této souvislosti, nebylo potvrzeno.

Rencar

-mav-