McDonald’s opět vyráží na roadshow po Česku

pondělí, 03. dubna 2017, 14:57 Aktuality, Marketing MediaGuru

Počátkem dubna vyrazila společnost McDonald’s na druhý ročník své roadshow po Česku, na které chce ukázat cestu svých surovin od pole až na gril. „Vyslyšeli jsme přání návštěvníků loňské premiérové Tour, kteří projevili zájem o autentickou ochutnávku našich produktů. Letos jsme tedy do našeho putovního kamionu naložili k informacím i Gril zónu, kde chceme lidem dát ochutnat naše hamburgerové maso tak, jak ho nikdy před tím nejedli – bez omáček, housky nebo zeleniny,“ uvedla Zuzana Svobodová, ředitelka komunikace McDonald’s.

na-rovinu-tour-2016-kamion_-1

Se zeleným tahačem navštíví McDonalds na své Na rovinu Tour 2017 celkem 27 míst, a to v dubnu, květnu, červnu a září. V kamionu jsou nainstalovány velkoformátové displaye, 3D kino a virtuální realita, kde si mohou návštěvníci prohlédnout videa přímo z provozu u dodavatelů nebo absolvovat prohlídku kuchyně McDonald‘s. Na stanovišti kamionu bude také zelinářský stánek, ve kterém budou vystaveny suroviny používané v restauracích McDonald‘s. Součástí venkovního prostoru je posezení, dětský koutek a nově také fotostěna.

Kampaní Na rovinu značka McDonald‘s již několik let vyzývá zákazníky, aby se v písemné formě zeptali na cokoliv ohledně jejích produktů. Společnost pak své odpovědi zveřejňuje na webu. Na podzim loňského roku spustila za účelem vyvrácení mýtů rovněž 360° virtuální prohlídkou restaurace i jejího zákulisí, včetně kuchyně a skladu.

-stk-