Mluvčí Lagardere se stává Lucie Ryss z ČRo

pondělí, 03. dubna 2017, 15:55 Aktuality, Lidé MediaGuru

Novou PR manažerkou a tiskovou mluvčí české pobočky francouzské mediální skupiny Lagardere je od dubna Lucie Ryss. Bude zodpovídat za korporátní a krizovou komunikaci a produktové PR všech značek společnosti.

Lucie Ryss přichází na pozici PR manažerky a tiskové mluvčí Lagardere Active z Českého rozhlasu, kde působila od roku 2006 jako specialistka komunikace. V ČRo se věnovala interní i externí komunikaci, organizaci eventů a mediálním partnerstvím. Kromě Českého rozhlasu pracovala ve společnostech Porsche Inter Auto, Linnet p.c. nebo T-Mobile, publikovala v kulturních periodikách a v rámci studijní praxe točila reportáže pro televizi Prima. Více než rok působila také jako moderátorka v internetovém rádiu pro mladé posluchače.

Lucie Ryss, foto: A. Filičková
Lucie Ryss, foto: A. Filičková

„Na své pozici se bude kromě externí a interní komunikace věnovat také CRS aktivitám společnosti,“ komentoval prezident Lagardere Active ČR Michel Fleischmann.

„Těší mě, že jsem dostala příležitost pracovat pro společnost Lagardere, kterou vnímám jako velmi dynamickou a moderní, “ uvedla Lucie Ryss.

-mav-