PIAF prodlužuje deadline, má „zpackanou“ kampaň

čtvrtek, 06. dubna 2017, 07:27 Aktuality, Reklama MediaGuru

Festival PIAF, jehož 8. ročník se koná v Praze ve dnech 23. až 24. května, prodlužuje uzávěrku přihlášek. Posílat je lze až do 10. dubna, vítězové budou vyhlášeni 24. května.

První den festivalu PIAF bude tematicky věnován sportovnímu marketingu. Vystoupí na něm Karl Lusbec z Francie, Joachim Lange z Německa či Kristian Gotsch ze Švýcarska, kteří pomáhali věhlasným i méně známým sportovcům a sportovním organizacím. Jak pracují s fanoušky, přijdou osvětlit zástupci znovuzrozeného budějovického hokeje stejně jako holandského prvoligového fotbalového týmu Groningen. Evropsky úspěšnou náborovou kampaň pro malé stolní tenisty představí agentura Leemon. O autenticitě sportovce a její hodnotě pohovoří olympijský medailista Vavřinec Hradilek.

Druhý den popíše vývoj vlivu Jai Kotecha z londýnské agentury Ogilvy, tématem hrdinů se bude zabývat Pancho Gonzales z chilské agentury Inbrax či Tony Hardcastle z londýnské Mullen Lowe. O youtuberingu promluví Jirka a Petr Královi.

PIAF je letos komunikačně podpořen tzv. zpackanou kampaní se sloganem „Not PIAF enough“. Její součástí jsou videa s nevyvedenou exekucí či bannery, jejichž nejvyšší hodnotou je „typografická pestrost“ a korporátní barva. Podobný koncept má i tisková reklama.

Kreativní koncept připravila agentura Revolta. Produkci videí má na starosti studio Ealin. S jejich propagací pomohla agentura Mindshare.

-stk-