R2B2 dosáhla na Slovensku 10 milionu impresí

středa, 12. dubna 2017, 12:26 Aktuality, Internet & Mobil, Slovensko MediaGuru

R2B2, která se věnuje vývoji programatického nákupu reklamy na internetu, oznámila dosažení 10 milionů dostupných impresí, které je možno nakoupit programaticky u slovenských vydavatelů.

Mezi zapojené vydavatelské domy patří například Mafra Slovakia nebo Fun Media Group. „Partnerství se společností R2B2 pro nás znamená šanci na zvýšení příjmů, které nebylo doposud možné získat od slovenských klientů a agentur,“ vysvětluje Miriam Kittler, členka představenstva a ředitelka odboru Fun Media Group. Podle jejích slov bude podíl příjmů z programatiku tvořit 10–15 % napříč všemi médii.

„Programatická reklama na slovenském trhu roste velmi rapidně a tento vývoj bude nadále pokračovat, oproti ostatním trhům v programatické reklamě zaostáváme,“  řekl David Csino, ředitel digitálních médií ve společnosti Mafra Slovakia. 

r2b2-slovakia

Společnost R2B2 chce na Slovensko přinést i svůj poslední produkt nazvaný Multiscreen s nabídkou možnosti inzerovat na všechny typy a velikosti obrazovek. Lze tedy využít portfolio formátů reklamy. U videoreklamy to jsou např. preroll, switchroll, outstream. Bannerová reklama je zastoupena klasickými bannery o cca 10 velikostech, brandingem u statických formátů, u dynamických bude možno využít např. rich media. V portfoliu se nabízí i nativní reklama.

Nákup reklamních formátů probíhá přes technologickou platformu Adform DSP. Právě přes Adform lze nakoupit všechny dostupné formáty. Vybrané formáty je možno nakoupit také přes DoubleClick a další připojená DSP (Demand-Side Platform).

-mav-