Tescoma nasazuje do TV první image spot

čtvrtek, 20. dubna 2017, 11:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Český výrobce kuchyňských potřeb Tescoma nasadí svůj první imageový televizní spot. Jeho primárním cílem je navýšení tržeb v rámci prodejní kampaně „Týden s Tescomou“, která proběhne od 21. dubna do 1. května.

„Nechtěli jsme dělat pouze klasický hardsellový spot, ale vytvořit image spot, ve kterém představujeme svět kuchyně pomocí emocí, zážitků, chutí a vůní. Svět, který milují naše zákaznice a zákazníci. Poté navazujeme na hardsellovou část, která má za cíl maximální výkon,“ vysvětluje vedoucí marketingu společnosti Jan Podhorný.

Kromě v televizi, kde poběží spot na stanicích skupiny Nova, Prima a Barrandov, bude značka dále komunikovat prostřednictvím rozhlasového spotu na rádiu Impuls, na internetu na iPrima, iVysílání ČT, YouTube, Seznam.cz, webech vydavatelství Mafra, CNC a také na sociální síti Facebook. Doplní ji komunikace v místě prodeje a direct marketingové aktivity.

rle

Spot vytvořila agentura Czechpromotion group. Režie se ujal Tomáš Svoboda. Nákup médií pro online a TV zajišťuje Knowlimits, pro ostatní mediatypy je řešen in-house.

-stk-