AKA pořádá druhý ročník setkání nAKAfe

čtvrtek, 18. května 2017, 15:56 Aktuality, Reklama MediaGuru

Druhý ročník akce nAKAfe proběhne 13. června v Praze, Brně a Frýdku Místku. Právě tam sídlí 21 agentur – členů Asociace komunikačních agentur (AKA). AKA se tak vrací k myšlence agenturního večera pro studenty a zájemce o obor komunikace.

aka_na-kafe_630x230

Na návštěvníky akce čekají speciální programy podle zaměření každé agentury. "Lákat by je měla možnost prozkoumat možnosti spolupráce s tuzemskými pobočkami nadnárodních společností i tuzemských agentur. Vybrat si mohou z digitálních studií, kreativních agentur, aktivačních i mediálních agentur. V moderní reklamní a komunikační branži se dnes uplatní jak kreativní profese, tak ekonomické, analytické nebo technologické talenty," říká k programu výkonný předseda AKA Marek Hlavica.

Lákat by podle jeho slov mohly i některé zajímavé objekty běžně nepřístupné. Například bývalé plicní sanatorium na Vinohradech, konverze holešovické či smíchovské továrny, starovršovické zemědělské usedlosti a další.

Pro návštěvu je třeba se registrovat zde. Program začíná vždy v 17 a v 19 hodin a je tak možné si naplánovat dvě návštěvy za večer. Na webu je možné se orientovat podle mapy. Akce je zdarma.

-mav-