ČSA odstartovaly letní kampaň na 16 trzích

středa, 17. května 2017, 07:38 Aktuality, Reklama MediaGuru

České aerolinie spustily na 16 trzích letní kampaň se sloganem „Přestaňte snít, leťte!“, v angličtině „Quit Dreaming, Just Fly!“. Kampaň potrvá do 11. června a poběží na většině evropských trzích, kam společnost provozuje pravidelné spoje. Kromě českého trhu bude k vidění v Belgii, Dánsku, Francii, Itálii, Maďarsku, Německu, Nizozemí, Portugalsku, Rumunsku, Rusku, Španělsku, Švédsku, na Slovensku, Ukrajině a ve Velké Británii.

Na českém trhu komunikuje nejnižší dostupné ceny letenek z Prahy do evropských destinací, na zahraničních trzích naopak letenek do Prahy a České republiky. Současně s tím má kampaň za cíl propagovat nové i sezónní destinace ČSA, ve vybraných kanálech také doplňkové služby společnosti a v neposlední řadě posilovat brand awareness. Kampaň probíhá ve spolupráci a v kobrandingu s Letištěm Praha.  

csa_letni_kampan_banner_lp

Pro komunikaci na českém trhu budou ČSA kombinovat online i offline média. Na rozdíl od předchozích kampaní bude nově posílena komunikace v mobilních telefonech. V online části kampaně budou ČSA využívat homepage a další formáty bannerů, full branding úvodních stránek vybraných portálů, spin cube, video banner nebo speciální newslettery. S vizuály letošní letní kampaně ČSA se návštěvníci setkají na webových portálech Seznam.cz, Email.cz, Novinky.cz, Blesk.cz, Super.cz nebo ProZeny.cz, ale také prostřednictvím sítě Google, zaměřené především na remarketing a display kampaň zejména na zahraničních trzích.

V Praze kampaň doplní reklamní plochy v metru v podobě rámečků v jednotlivých soupravách. Kromě toho se kampaň ČSA objeví ve vysílání Evropy 2 a Rádia Impuls jako sponzoring dopravního zpravodajství a časomíry, a také v denících MD Dnes, Lidové noviny, Metro a 5+2.

Copywriting, kreativní i grafické zpracování letošní letní kampaně bylo zrealizováno opět výlučně interně marketingovým týmem Českých aerolinií. Pro kampaň byl zvolen korporátní vizuál jednotný pro všechny trhy.

-stk-