Evropa 2 má novou kampaň s Marešem a Hezuckým

středa, 31. května 2017, 15:24 Aktuality, Rádio MediaGuru

Evropa 2 přichází s další kampaní, ve které vystupuje moderátorská dvojice Ranní show – Leoš Mareš a Patrik Hezucký. Kampaň odstartuje začátkem června a jejím hlavním cílem je podpora image Evropy 2 jako hudebního a zábavného rádia pro mladé. Hlavní motto „Bavte se po svém s Evropou 2“ odkazuje na situace, kdy si lidé některé písničky přetextovávají podle toho, jak jejich slova skutečně slyší. V rámci mediálního plánování bylo využito komplexního mediamixu se zastoupením printu, televize, OOH nosičů, internetu i kinoreklamy. Kampaň využívá i sociální média a vlastní cross-promotion.

e2_songy_mares_hezucky

„Nová kampaň Evropy 2 zapadá do dlouhodobé strategie tohoto rádia, kdy říkáme, že jsme zábavné médium a hrajeme MaXXimum muziky. Tentokrát nese claim Bavte se po svém s Evropou 2,“ říká Pavel Renčín, ředitel marketingové komunikace Lagardere Active ČR.

Kreativní koncept ke kampani zpracovala agentura Triad Advertising a produkci videa zajistil Flux Films. Režie se ujal Adam Vopička a fotografie pro kampaň pořídil Petr Kurečka.

-mav-