Na Restartu myšlení promluví Pohlreich či Wagner

úterý, 16. května 2017, 07:36 Aktuality, Marketing MediaGuru

Ve čtvrtek 15. června se v prostorech pražského Tresor Clubu bude konat již pátý ročník konference Restart myšlení, na níž tradičně zaznívají osobní příběhy lidí, kteří se rozhodli změnit svůj život. Akci pořádá agentura Dark Side a společnost LMC, provozovatel stránek Jobs.cz a Práce.cz.

restartmysleni

Letos vystoupí například šéfkuchař, gastronom, podnikatel a moderátor pořadu Ano, šéfe! Zdeněk Pohlreich. Jaderná fyzička a čerstvě i politička Dana Drábová promluví o skloubení svých různorodých povinností a zájmů, sportovní rybář a dobrodruh Jakub Wágner zase o cestování, extrémních situacích a adrenalinu.

Dalšími z hostů budou módní designérka Alexandra Monhartová, spisovatel a osobní poradce Pavel Vosoba, podnikatelka a zakladatelka Siko koupelny Jaroslava Valová nebo sedminásobný mistr ČR v karate Pavel Moric. Vědkyně Anna Fučíková dokáže, že i dyslektik a dysgrafik může dělat špičkovou fyziku, herečka a zpěvačka Lucie Brychtová promluví o tom, jak si své místo v branži udržela i po změně pohlaví, Libor Mertl ukáže cestu z ČVUT k prvnímu okruhu Formule 1 s umělým osvětlením, britský policista a držitel Řádu Britského impéria Petr Torák pak pohovoří o budování své kariéry a pomoci komunitě romské národnosti navzdory.

Více informací o konferenci naleznete zde.

-stk-