Orbit mění koncept, rozvíjí téma sebevědomí

pátek, 12. května 2017, 15:00 Reklama MediaGuru

Značka žvýkaček Orbit se v novém konceptu „Čas zazářit“ posouvá do emocionální roviny.

Žvýkačky Orbit, které dlouhodobě stavěly svou komunikaci především na funkční stránce produktu, přicházejí s novým komunikačním konceptem „Čas zazářit“. V něm se komunikace posunuje k emocím a ukazuje, že žvýkání žvýkačky bez cukru přispívá k pocitu sebevědomí, které přirozeně přichází s pocitem čistých a zdravých zubů. Právě díky nim může člověk podle značky dosáhnout toho, co chce.

Od přechodu z komunikace zaměřené na dentální benefity žvýkání k emocionální rovině si značka slibuje nové příležitosti a možnost stát se relevantnějším výrobkem pro dnešního spotřebitele. „Věříme, že v neustále se vyvíjejícím prostředí dnešní doby uspějí značky, které nabídnou něco ‚od srdce‘. Měníme tedy způsob, jakým chceme o značce Orbit v budoucnosti mluvit. Neustále pracujeme s funkčními benefity v oblasti dentální hygieny, našim cílem je ale ukázat, jaký dopad mají na každodenní život a jeho jednotlivé momenty – příležitosti, jichž se lépe chopíme; výzvy, kterým snáze čelíme, to vše díky krásnému zdravému úsměvu a s ním souvisejícím sebevědomím,“ popisuje Erika Havrillová, brand manažerka značky Orbit pro střední Evropu ze společnosti Wrigley.

Koncept byl zatím představen v televizi prostřednictvím tří 15s spotů, které budou do budoucna rovnoměrně rotovat. Další aktivity se připravují.

Pod konceptem je podpsána agentura BBDO. Postupně je představován globálně.

-stk-