RegioJet zahájí letní kampaň se stevardy

pondělí, 29. května 2017, 08:03 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Společnost RegioJet spustí 30. května svou letní kampaň s mottem „Mám dovolenou“. Odstartuje ji na Hlavním nádraží v Praze, kde budou před odjezdem spoje RJ1009 ve 13.44 na trase Praha-Ostrava stevardi a stevardky v plavkách a plážovém oděvu nabízet cestujícím osvěžující nápoje přímo na nástupišti.

Součástí kampaně jsou i polepy přímo ve vlacích RegioJet s plážovými motivy a podmořským světem. Doplní je také polepená lokomotiva, na níž je v dovolenkovém oděvu a s potápěčskými brýlemi vyobrazen majitel holdingu Student Agency Radim Jančura. 

vectron-vlak

Cílem kampaně je nejen navození dovolenkové atmosféry, ale i podpora image RegioJet jako dopravní a cestovní agentury, která má uspokojit jak volnočasové, tak „pravidelné“ dopravní i cestovatelské potřeby – od vlaků, autobusů, přes nabídku zájezdů po letenky. Zájezdy i letenky RegioJet bude od května aktivně nabízet na portálu dovolena.cz. Paralelně s tím poběží i komunikace pod značkou Student Agency, nicméně od RegioJetu si společnost slibuje oslovení zcela nových zákazníků, například na Slovensku.

-stk-