Vltava Labe Media chystá další eventy v regionech

pondělí, 15. května 2017, 07:58 Aktuality, Tisk MediaGuru

Pilotní projekt Setkání s hejtmanem, které letos poprvé uspořádalo nové eventové oddělení skupiny Vltava Labe Media, skončil. VLM ale plánuje v aktivitách v regionech pokračovat a dále je rozvíjet.

„Projekt je u svého konce a vyvrcholil setkáním v Karlových Varech. Setkání proběhla formou panelové diskuse moderované šéfredaktorem regionálního Deníku. Setkání se zúčastnilo kromě všech hejtmanů sedm rektorů univerzit a další významní představitelé podnikatelského, společenského a kulturního života regionů. Naše eventové oddělení má v plánu nejen pokračovat v pořádání akcí tohoto typu, ale také organizovat pro naše klienty eventy nejrůznějšího charakteru na klíč,“ uvedla Jana Švecová, vedoucí eventového oddělení Deníku.

setkani-s-hejtmanem

Posláním série třinácti povolebních debat ve všech krajích České republiky bylo představit nové hejtmany a vedení krajů a jejich plány na následující období občanům a čtenářům Deníků.

Mezi panelisty se kromě hejtmanů a rektorů objevili také další hosté jako např. ředitelé krajských nemocnic, úřadů práce, starostové obcí či zástupci nejvýznamnějších zaměstnavatelů v regionu.

„Do budoucna plánujeme se do regionů vrátit, přinášet další setkání se zajímavými osobnostmi a nadále se věnovat tématům, které naše čtenáře nejvíce zajímají,“ uvedl rovněž Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

-mav-