Letiště Praha opět zapojilo do kampaně zaměstnance

neděle, 11. června 2017, 08:58 Aktuality, Reklama MediaGuru

Letiště Praha pokračuje v komunikačním konceptu „Měníme letiště pro vás“, zaměřeném především na rychle rostoucí cílovou skupinu českých cestujících. Podtitulem letošní letní kampaně je „Vyzkoušejte, co se tak dobře poslouchá“. Opět jsou do ní zapojeni samotní zaměstnanci letiště, případně ostatních společností skupiny Českého Aeroholdingu.

„Stejně jako loni jsme zaznamenali velký zájem mezi zaměstnanci o účast v kampani a máme radost z toho, jak se lidé chtějí identifikovat se značkou Letiště Praha,“ popisuje Jakub Puchalský, ředitel korporátní a marketingové komunikace Českého Aeroholdingu.

Kampaň poběží po dobu hlavní letní sezóny, od června do srpna, nejprve na internetu, na který později naváže komunikace v rádiu. V sérii tří videospotů budou představeny klíčové služby letiště: parkování pod značkou Aeroparking, gastro služby reprezentované restaurací Praha na Terminálu 1 a stánkem rychlého občerstvení Aerosnack na Terminálu 2 a celkové prostředí letiště představované informačními asistenty a dalšími doplňkovými službami, jako jsou „Easy Go“ gaty, wi-fi zdarma a bez omezení či možnosti dobíjení elektronických zařízení v celém areálu letiště.

Koncept „Měníme letiště pro vás“ používá Letiště Praha od roku 2015. Jeho cílem je zvyšovat spokojenost cestujících prostřednictvím modernizace a zpříjemňování prostor letiště, zavádění nových kvalitních služeb za férové ceny a také prohlubování celkového zákaznického přístupu. „Klíčovými atributy změny, kterou chceme také aktivně komunikovat, jsou přátelskost, vstřícnost a dostupnost našich služeb a celkového prostředí Letiště Praha,“ upřesňuje Jakub Puchalský.

Kampaň byla připravena ve spolupráci s agenturou Outbreak, režisérem Janem Látalem a produkcí MasterFilm.  

-stk-