Z Promaxu má Nova bronz za znělky pro Nova Sport

úterý, 13. června 2017, 06:55 Aktuality, TV MediaGuru

Na mezinárodní soutěži Promax BDA Global Excellence Awards, která oceňuje nejlepší počiny v oblasti televizní reklamy, grafiky a vizuální prezentace, získali Češi jedno ocenění. Bronzem byla v kategorii Sports Program Image Spots oceněna TV Nova za komplet nových image znělek pro stanice Nova Sport. Na jejich tvorbě se opět podílelo designérské studio Oficina.

„Jsem moc rád, že plodná spolupráce se studiem Oficina, které pro nás vytvářelo v roce 2015 koncept redesignu našich sportovních kanálů a s nímž jsme i v následujícím roce vytvořili kompletní set nových znělek pro Fotbal, Ragby, Tenis a Florbal, přinesla další sošku z Promaxu,“ říká Alan Záruba, kreativní ředitel skupiny Nova.

„Uspěli jsme v konkurenci zavedených sportovních stanic, jako jsou France 4, Eurosport, nebo SKY Deutschland a potvrdili tak trend, kterým se ubíráme – přinést ten nejlepší design, promo a vizuální prezentaci našim divákům a sportovním fanouškům. V obou letech jsme získali za tuto práci respekt i uznání od významných představitelů velkých sportovních brandů (NBA, NHL nebo Wimbledon),“ dodává.

Přehled všech ocenění Promax BDA Global Excellence Awards naleznete zde.

-stk-