Economia spustila kampaň Obsah rozhoduje

čtvrtek, 20. července 2017, 08:00 Aktuality, Reklama, Tisk MediaGuru

Economia spustila letní marketingovou kampaň „Obsah rozhoduje“ s cílem oslovit širokou veřejnost současných i potenciálních čtenářů. Kampaň je zaměřena na zvýšení povědomí o jednotlivých titulech a má zdůrazňovat kvalitu a nezávislost poskytovaných informací. Headliny psané velkým a tučným písmem jako „Svoboda se nedá jíst“ nebo „Já tomu prostě věřím“ mají získat pozornost čtenáře a motivovat ho k přečtení celé reklamy včetně textu mezi řádky, který koncept vysvětluje a vyznívá pozitivně.

„Chceme čtenářům pomoct zorientovat se v tom, co se děje okolo nás. Naším posláním je zprostředkovat informace v nezkreslené podobě a přispět ke kritickému myšlení. Také chceme naše čtenáře inspirovat, pobavit a nabídnout jim obsah pro volný čas. Tato kampaň má přispět k tomu, abychom víc ukázali DNA našich titulů a otevřeli se více veřejnosti,“ vysvětluje Vladimír Piskáček, ředitel redakcí Economia.

Kampaň probíhá jak na outdoorových plochách v Praze, tak v on-line a tištěných titulech. Výkonnostní marketing je zaměřen na displej reklamu přes Google a Sklik včetně remarketingu. Současně probíhá zacílení přes segmentaci na Facebooku. Dalším krokem je zapojení novinářů a komunikace kampaně přes Twitter s hashtagem #obsahrozhoduje.

Součástí kampaně je možnost vyzkoušet si na 14 dní on-line obsah Hospodářských novin, iHned.cz, Ekonomu a Respektu nezávazně zdarma.

obsah-rozhoduje

obsah-rozhoduje_2

obsah-rozhoduje_3

-mav-