Empresa spouští web pro ženy a dívky ŽenyDívky.cz

pondělí, 31. července 2017, 08:45 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Empresa Media spouští v pondělí 31. července nový web určený ženám a dívkám s názvem ŽenyDívky.cz. Web cílí na ženy každého věku, Empresa chce využít obsah vycházející z titulů Instinkt nebo Exkluziv.

„Chceme přinášet zábavu a informace, které ženám zpříjemní život a pomohou jim v náročných úkolech, ať jde o studium, mateřství, nebo třeba zaměstnání,“ uvádí Venuše Baxová a Linda Kholová, šéfredaktorky webu. Obě působí v rámci tištěných titulů vydavatelství. Baxová má na starosti tištěné časopisy pro mládež Animáček, Top dívky a Popcorn, Linda Kholová stojí v čele týdeníku Instinkt.

Sloganem nových internetových stránek je I ženy mají své weby. Stojí za ním agentura Médea Creativity, která připravila i reklamní kampaň ­­­­– ta poběží napříč tituly vydavatelství a v televizi Barrandov během letních měsíců. Inzerci obchoduje společnost Impression Media.

Linda Kholová a Venuše Baxová, foto: Empresa Media
Linda Kholová a Venuše Baxová, foto: Empresa Media

Empresa Media provozuje rovněž zpravodajský deník Týden.cz, společenský on-line deník Sedmička.cz či oborový web zaměřený na reklamu, marketing a média MarketingSales.cz.

-mav-