F1 v letním speciálu jede na kole do Chorvatska

pondělí, 10. července 2017, 10:00 Aktuality, Rádio MediaGuru

Rádio Frekvence 1 spustilo 6. července ve vysílání Lepšího rána letní speciál. Provází jím moderátor Míra Michálek, jenž se vypravil z České republiky do Chorvatska na kole. Cesta je monitorována nejen ve vysílání, ale také na webu frekvence1.cz a na sociálních sítích rádia. Do projektu se zapojily také společnosti Favorit a British Food.

frekvence-1-letni-cesta

„Cesta na kole z Česka do Chorvatska je taková reality show, kterou žije celá Frekvence 1, především pak ranní tým, jehož je moderátor Míra Michálek součástí. Programovým cílem projektu je přiblížit posluchačům cestu do známé dovolenkové destinace z jiného úhlu, poradit, dát tipy na pěkná místa a tím udělat jejich letošní dovolenou lepší,“ říká Jakub Wajshajtl, manažer programu Frekvence 1.

V loňském roce realizovala Frekvence 1 podobnou cestu, jejíž cílovou destinací bylo italské Bibione. K moderátorovi se v průběhu cesty přidávali další lidé, jiní třeba  jen fandili či se s ním fotili. Od letošní cesty očekává stanice ještě větší úspěch. V podobných projektech a výjezdních konceptech pro klienty bude rádio pokračovat i nadále. Nyní chystá například 2. ročník hudebního festivalu Paráda fest na Konopišti, který proběhne už 12. srpna.

Stanice Frekvence 1 podle posledních výsledků RadioProjektu vykazuje share 10,2 % s týdenní poslechovostí téměř milion pět set tisíc posluchačů. Denně si ji pak naladí 814 tisíc posluchačů.

-stk-