Mladá fronta uvedla online pořad Medical TV

úterý, 18. července 2017, 13:55 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Divize Medical Services z vydavatelství Mladá fronta připravila nový internetový on-line diskuzní pořad zaměřený výhradně na oblast zdravotnictví. Pořad nazvaný Medical TV, jehož videozáznam je ke zhlédnutí na zpravodajském portálu Zdraví.Euro.cz, má formu moderované debaty.

Medical TV odpovídá například na otázky z oblasti současného dění v lékařských i nelékařských profesích, farmaceutického průmyslu a managementu ve zdravotnictví a státní správě. Pořad, ve kterém vystupují odborníci, moderují Michaela Lízlerová, šéfredaktorka odborného časopisu Postgraduální medicína, a Andrea Skálová, šéfredaktorka časopisu Zdravotnictví a medicína. Obě moderátorky, které jsou původními profesemi lékařky, doplňuje na manažerská témata Karel Novotný, ředitel divize Medical Services.

medical-tv

„Tento formát je příležitostí, jak detailněji představit našim čtenářům zdravotnická témata či zajímavou osobnost. Prostřednictvím pořadu zprostředkujeme spojení zdravotnictví a farmaceutického byznysu s atraktivní cílovou skupinou s vysokým podílem čtenářů z řad vyššího managementu, odborníků státní správy a špičkových specialistů,“ řekl Karel Novotný, ředitel divize Medical Services. Výstupy z moderované debaty se ve formě reportáže následně objeví i tištěných titulech a na jejich sociálních sítích.

Pořady Medical TV jsou natáčeny v televizním studiu vydavatelství Mladá fronta jednou až třikrát do měsíce. Délka pořadu je 20 až 35 minut, v případě více hostů až 45 minut.

-mav-